CV installatie

CV installatie

Hoe kan ik u helpen?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Of bel: 06-38900935

CV installaties kunnen variëren van eenvoudig tot zeer complex. Mijn  werkterrein betreffende CV aanleg lag op het gebied van woningen, appartementen, woonboten, eetgelegenheden. Ik legde  geen “gelaste” installaties aan. Ik gebruikte koper, staal of hoogwaardig kunststof, al naar gelang uw wens of situatie.

U leest het goed, ik gebruik de verleden tijd, ik heb inmiddels de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt , daarom dat ik mijn aktiviteiten ben gaan beperken tot kleinere/lichtere werkzaamheden . Een bestaande cv-installatie uitbreiden een radiator of een cv ketel vervangen kan nog steeds, zolang het niet om een installatie op de 4e etage gaat(of u moet me willen helpen met sjouwen)

Nogmaals, een cv installatie is complex, radiatoren zijn vaak  “in het oog springend”. Hierin kan ik u adviseren zodat u niet alleen een warme, maar ook een mooie radiator krijgt.

Ook de techniek rond de cv regeling bevindt zich in een stroomversnelling. Wilt u een eenvoudige thermostaat?  Of één die via de smartphone te bedienen is? Wat is een economische ( en toch comfortabele ) manier van verwarmen? In al deze zaken kan ik u van advies dienen.  

Via de groothandels waar ik mee samenwerk  kan ik  u een ruim assortiment aan cv ketels en radiatoren aanbieden, tevens bent u daarmee van een goede kwaliteit verzekerd. Ik lever dus zelf de benodigde installatiematerialen (uitzonderingen daar gelaten) maar daar valt altijd over te praten.

Als u op zoek bent naar “de snelste ,de goedkoopste ketel-knaller“ dan moet ik  u teleurstellen, maar als u liever “voor kwaliteit gaat”  dan bent u uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen. Zoveel duurder ben ik nl. ook weer niet.

De inc. btw prijzen?

  • voorrijkosten  : tussen €6,05 en € 21,17   afhankelijk van hoe dicht u bij mijn kantoor in de buurt woont  en hoe lastig/eenvoudig uw adres te bereiken is 
  • parkeergeld : alleen indien nodig .
  • Tip….als u een parkeerapp heeft dan kunt u op de btw besparen door de parkeerkosten van mijn bus (mijn kenteken )via uw parkeerapp te betalen.                           
  • Uurtarief € 60,50  

De facturen stuur ik u het liefst via de email. Betalen kunt u dan bijv. via internetbankieren doen.

Deel deze pagina:

Gawatech is het familiebedrijf van Alex en Daniël Ruijg 

Nieuwendammerstraat 64
1023 AG, Amsterdam

Bereikbaar van ma t/m vrij 9:00- 17:00

T 06-38900935

 

KvK nr: 342631220000
Btw nr: NL 8174.11.616.B01
IBAN: NL40 RABO 0130482668

TN voertuigsticker blauw wit 250mm 300x101