CV ketel onderhoud

CV ketel onderhoud

Hoe kan ik u helpen?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Of bel: 06-38900935

Over het zgn. “jaarcontract” het volgende: De meeste adverteerders lokken u met een zgn. vaste prijs, in de kleine lettertjes staan dan de uitzonderingen en in de nog kleinere lettertjes staat vaak dat een contract na 10 jaar stopt, om kort te gaan, die “vaste prijs” is helemaal niet zo vast.

Ik kan u het volgende aanbieden :

  • Als uw ketel in redelijke staat is en ik er goed bij kan, dan kost een kleine onderhoudsbeurt ong. €70,-  (Als u dichtbij woont dan komen daar geen voorrijkosten bij, wel parkeerkosten indien nodig.)
  • Ik plak er dan een TechniekNederland -sticker op, ten teken dat de ketel goedgekeurd en schoon is. Tijdens de eerste inspectie kan ik dit bedrag niet garanderen (misschien is uw ketel wel zwaar
    verwaarloosd) maar als de prijs afwijkt, dan laat ik u dit weten.
  • Uw ketel komt daarna in mijn administratie te staan, zodat de toestand van uw ketel bekend is en ik  tevens weet wanneer het weer tijd voor onderhoud is.

Een grote onderhoudsbeurt is arbeidsintensiever , die kosten bedragen ong. €150(inc) hierbij moeten dan div. pakkingen vervangen worden  en ik voer een rookgasmeting uit.

Dit is allemaal nodig en voorgeschreven door de ketel fabrikanten. Het verlengt de levensduur van uw ketel en zorgt voor een schone en efficiënte verbranding, waarbij de CO en CO2 uitstoot tot een minimum beperkt wordt.

De onderhoudsfrequentie die ik hanteer is 1 ½ jaar en ik voer afwisselend een kleine en een grote onderhoudsbeurt uit. Dit komt neer op een gemiddelde kostenpost (wat onderhoud betreft) van € 75 per ketel per jaar. De  “incidentele “reparaties en storingen laat ik hierbij buiten beschouwing ,

de meest voorkomende zijn : gasblok defect , ventilator defect , driewegklep defect , deze storingen zijn vaak niet te voorzien ,een reparatie hiervan kost gemiddeld tussen €150 en €250 (inc btw, loon en mat.kosten) 

Ik voer geen werkzaamheden uit aan de rookgasafvoerkanalen ;ik beperk me tot de aansluiting van de ketel van de ketel op het rookgasafvoerkanaal , mocht dit kanaal niet goed functioneren , dan vertel ik u dit en kan ik u een bedrijf adviseren dat de reparatie/vervanging voor u kan realiseren.

Ik kan u dit aanbod doen voor het komende jaar 2021, daarna beëindig ik mijn werkzaamheden . Het is nog niet zeker of mijn zoon( en mede vennoot) dit onderhoudswerk gaat overnemen , voor nu richt hij zich meer op de nieuwbouwmarkt .

Ik neem mijn beroep serieus , dus u kunt er hoe dan ook zeker van zijn dat ik voor een goede overdracht zorg , bij een laatste onderhoudsbeurt in 2021 zal ik een “statusrapport” voegen , zodat een volgende monteur de staat van onderhoud van het toestel kan lezen.

De inc. btw prijzen?

  • voorrijkosten: tussen €6,05 en € 21,17   afhankelijk van hoe dicht u bij mijn kantoor in de buurt woont  en hoe lastig/eenvoudig uw adres te bereiken is 
  • parkeergeld : alleen indien nodig .
  • Tip….als u een parkeerapp heeft dan kunt u op de btw besparen door de parkeerkosten van mijn bus (mijn kenteken )via uw parkeerapp te betalen.                           
  • Uurtarief € 60,50  

De facturen stuur ik u het liefst via de email. Betalen kunt u dan bijv. via internetbankieren doen.

Deel deze pagina:

Gawatech is het familiebedrijf van Alex en Daniël Ruijg 

Nieuwendammerstraat 64
1023 AG, Amsterdam

Bereikbaar van ma t/m vrij 9:00- 17:00

T 06-38900935

 

KvK nr: 342631220000
Btw nr: NL 8174.11.616.B01
IBAN: NL40 RABO 0130482668

TN voertuigsticker blauw wit 250mm 300x101